Arama

Eskişehir çevre yolunda tehlikeli manevralar kamerada: Üç şeridi birden geçti

Eskişehir çevre yolunda hızlı şekilde ilerleyen bir otomobilin, önündeki aracı geçmek için en sol şeritten en sağ şeride doğru art arda şerit değiştirdiği anlar motosiklet sürücüsünün kamerasına yansıdı. Otomobil bu sırada orta şeritte ilerleyen motosikletlinin önünden geçerken, görüntüyü kaydeden vatandaş sürücünün yol boyunca makas atarak ilerlediğini öne sürdü.

21/08/2026 13:33 | Son Güncelleme : 05/10/2026 23:59 | Okunma Sayısı : 212 | Enes Atkan


Eskişehir çevre yolunda tehlikeli manevralar kamerada: Üç şeridi birden geçti

Eskişehir çevre yolunda bir otomobil sürücüsünün trafikte yaptığı tehlikeli manevralar, aynı yönde ilerleyen motosiklet sürücüsü tarafından görüntülendi.

En sol şeritten en sağ şeride geçti

Görüntülerde otomobilin çevre yolunun sol şeridinde hızlı şekilde ilerlediği görülüyor. Önünde başka bir aracın bulunması üzerine sürücü, art arda şerit değiştirerek en sol şeritten yolun en sağındaki şeride geçti.

Otomobil bu manevra sırasında orta şeritte seyreden ve görüntüyü kaydeden motosiklet sürücüsünün önünden de geçti. Ardından sağ şeritte bulunan başka bir araca yaklaşan sürücünün yeniden şerit değiştirdiği anlar kameraya yansıdı.

Vatandaş, makas atarak ilerlediğini öne sürdü

Görüntüyü kaydeden motosiklet sürücüsü, otomobilin çevre yolunda araçların arasından sık sık şerit değiştirerek ilerlediğini ve makas atmaya devam ettiğini öne sürdü.

Sürücünün trafikte yaptığı art arda manevralar motosikletlinin kamerasına yansırken, görüntülerde çevre yolundaki diğer araçların da bulunduğu görülüyor.

0821 (1)(1)-i6a8829a646ddf.jpg

Etiketler : Eskişehir EskişehirÇevreYolu TehlikeliSürüş MakasAtma ŞeritDeğiştirme Motosiklet EskişehirTrafik
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Erasmus+ kapsamında yürütülen "Eğitim Perspektifinden Yetişkin Romanların İhtiyaçlarının Anlaşılması" projesinin ikinci ulusötesi toplantısı Eskişehir'de gerçekleştirildi.

2 ay önce
Porsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti

Porsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti

Eskişehir'in simgelerinden Porsuk Çayı'nın Sümer Mahallesi'nden geçen bölümünde su yüzeyinde biriken plastik şişe, ambalaj ve karton bardaklar çevre kirliliğine neden oldu.

2 ay önce
Kaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı

Kaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı

Eskişehir kent merkezinde kaldırıma park edilen bir otomobil, yayaların geçişini engelledi. Vatandaşlar, özellikle engelli bireyler, yaşlılar ve bebek arabası kullanan aileler için tehlike oluşturan görüntüye tepki gösterdi.

2 ay önce
Yorumlar