Asayiş

Eskişehir'de aranan 123 kişi yakalandı: 10 yıl ve üzeri cezası bulunanlar da var

Eskişehir'de İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda 123 kişi yakalandı.

21-28 Eylül 2026 tarihleri arasında kent genelinde yürütülen çalışmalara bin 262 personel katıldı. Ekipler, toplam 369 uygulama noktasında denetim ve arama faaliyetleri gerçekleştirdi.

10 yıl ve üzeri cezası bulunan 3 kişi yakalandı

Polis ve jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda çeşitli suçlardan aranan 78 kişi yakalandı.

Ayrıca 5 yıla kadar hapis cezasıyla aranan 35 kişi, 5 ila 10 yıl arasında hapis cezasıyla aranan 7 kişi ve 10 yıl ve üzeri hapis cezasıyla aranan 3 kişi de ekipler tarafından yakalandı.

Bin 262 personel görev aldı

Eskişehir genelinde 369 uygulama noktasında gerçekleştirilen çalışmalarda toplam 123 aranan şahıs yakalanırken, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin aranan kişilere yönelik çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.