Eskişehir Valisi Erdinç Yılmaz’dan kutsal emanetler sergisine davet
Eskişehir Valisi Erdinç Yılmaz, MÜSİAD tarafından düzenlenen kutsal emanetler sergisinin salı gününe kadar ziyaret edilebileceğini açıkladı.
21/10/2026 11:31 | Son Güncelleme : 21/10/2026 13:43 | Okunma Sayısı : 40 | Esra Yavuz
Eskişehir Valisi Erdinç Yılmaz, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen kutsal emanetler sergisinin açılışına katıldı. Sergide konuşan Eskişehir Valisi Erdinç Yılmaz, organizasyonun manevi önemine dikkat çekerek Eskişehirlileri sergiyi ziyaret etmeye davet etti.
Eskişehir Valisi Erdinç Yılmaz, “Bugün gerçekten çok anlamlı, sonsuz manevi huzur ve mutluluk duyacağımız bir sergiye şahitlik ediyoruz. İki Cihan Güneşi Peygamber Efendimizi anmak, hissetmek ve maneviyatımızın yaşatılmasına katkı sağlayacağına inandığım bu sergiyi gerçekleştiren MÜSİAD başkanına, üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Kutsal emanetlerin salı gününe kadar sergileneceğini belirten Eskişehir Valisi Erdinç Yılmaz, “Bütün hemşerilerimizin kutsal emanetlerimize gerekli ilgiyi göstereceğine inanıyorum. Bu fırsatı en güzel şekilde değerlendirmelerini Cenabıallah’tan niyaz ediyorum. Sergimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Oğuz Özdemir ise organizasyona ev sahipliği yapmaktan onur duyduklarını belirtti.
MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Oğuz Özdemir, “Bizler MÜSİAD olarak sadece ticaretin önemli olmadığını, millî ve manevi değerlerimizin yaşatılmasının da önemli olduğunun farkındayız. Peygamber Efendimizin mirasına, Ehl-i Beyt’in emanetlerine ve Osmanlı’nın yadigârlarına sahip çıkarak gençlerimize bu bilinci aşılamamız gerektiğine inanıyoruz” diye konuştu.
MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Oğuz Özdemir, organizasyonda emeği geçen Genç MÜSİAD üyelerine, MÜSİAD ailesine, Eskişehir Valisi Erdinç Yılmaz’a ve Eskişehir İl Müftülüğüne teşekkür etti.
Bunlar da ilginizi çekebilir
5. Doğan Avcıoğlu Ödülleri için başvurular başladı
Odunpazarı Belediyesi ve Tekin Yayınevi iş birliğiyle bu yıl 5’incisi düzenlenecek Doğan Avcıoğlu Ödülleri için başvuru süreci başladı. Tarih, ekonomi, politika, kalkınma ve sosyoloji alanlarındaki eserlerin değerlendirileceği programda, seçilecek 3 eserin yazarına 10’ar bin TL para ödülü verilecek.
2 ay önceEskişehir’de 5 gün sürecek festival maratonu: Porsuk Festivali’nin programı belli oldu
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2026 Eskişehir Yılı kapsamında ilk kez düzenlenecek Uluslararası Eskişehir Porsuk Festivali’nin programı açıklandı. 2-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalde konserlerden tiyatro ve sinema gösterimlerine, uluslararası sanat çalışmalarından nehir etkinliklerine kadar çok sayıda organizasyon Eskişehirlilerle buluşacak. Pinhani ve Mor ve Ötesi’nin de yer aldığı program, kentin farklı noktalarında 5 gün boyunca devam edecek.
2 ay önceGürhan Albayrak Eskişehir turizmi için yeni planı açıkladı: Yazılıkaya tek başına düşünülmemeli
Gürhan Albayrak, Yazılıkaya’dan Kızılinler’e kadar Eskişehir’in turizm başlıklarını değerlendirdi ve ayrı bir turizm kalkınma platformu kurulmasını önerdi.
1 ay önce