Kontrolden çıkan motosiklet dükkâna daldı
Eskişehir'de kontrolden çıkan bir motosikletin iş yerinin cam kapısını kırarak içeri girdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kazanın ardından çıkan arbedede 2 kişi yaralanırken, olayla ilgili inceleme sürüyor.
07/08/2026 10:18 | Son Güncelleme : 21/09/2026 19:55 | Okunma Sayısı : 154 | Enes Atkan
Eskişehir'de kontrolden çıkan bir motosikletin iş yerinin cam kapısını kırarak içeri girdiği anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Olay, Odunpazarı ilçesi İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, T.D. yönetimindeki motosiklet sürücüsü, H.Ş. idaresindeki otomobile çarpmamak için ani manevra yaptı. Kontrolden çıkan motosiklet, yön değiştirerek cadde üzerindeki bir iş yerinin cam kapısını kırıp içeri girdi.
Kaza anı, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Kazanın ardından arbede çıktı
Kazanın ardından iş yerinde güvenlik kamerası görüntüleri incelendiği sırada taraflar arasında arbede yaşandı. Olayda esnafın kardeşi S.A. bıçaklanırken, otomobil sürücüsü de darbedilerek yaralandı.
Olay yerinden kaçmaya çalışan şüpheli polis ekiplerince yakalanırken, kaza ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili inceleme sürüyor.

Bunlar da ilginizi çekebilir
Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı
Erasmus+ kapsamında yürütülen "Eğitim Perspektifinden Yetişkin Romanların İhtiyaçlarının Anlaşılması" projesinin ikinci ulusötesi toplantısı Eskişehir'de gerçekleştirildi.
1 ay öncePorsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti
Eskişehir'in simgelerinden Porsuk Çayı'nın Sümer Mahallesi'nden geçen bölümünde su yüzeyinde biriken plastik şişe, ambalaj ve karton bardaklar çevre kirliliğine neden oldu.
1 ay önceKaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı
Eskişehir kent merkezinde kaldırıma park edilen bir otomobil, yayaların geçişini engelledi. Vatandaşlar, özellikle engelli bireyler, yaşlılar ve bebek arabası kullanan aileler için tehlike oluşturan görüntüye tepki gösterdi.
1 ay önce