Haberimizin ardından 3 metruk ev yıkıldı
Eskişehir’in Odunpazarı ilçesine bağlı Alanönü Mahallesi Petek Sokak’ta mahalle sakinlerinin güvenlik endişesi yaşadığı 3 metruk ev yıkıldı. Eskişehir’den Haberler olarak daha önce gündeme getirdiğimiz yapılarda madde kullanıldığı ileri sürülmüş, mahalle sakinleri yetkililerden çözüm istemişti.
30/09/2026 10:03 | Son Güncelleme : 01/10/2026 01:11 | Okunma Sayısı : 64 | Enes Atkan
Eskişehir’den Haberler olarak geçtiğimiz günlerde Alanönü Mahallesi Petek Sokak’ta yan yana bulunan 3 metruk evin mahallede yaşayan vatandaşları tedirgin ettiğini gündeme getirmiştik.
Mahalle sakinleri, uzun süredir kullanılmayan ve bakımsız durumda bulunan yapılara özellikle gençlerin girip çıktığını, evlerde madde kullanıldığını ileri sürmüştü. Vatandaşlar ayrıca gece saatlerinde yaşanan hareketlilik nedeniyle güvenlik endişesi duyduklarını belirterek metruk yapıların yıkılması için yetkililere çağrıda bulunmuştu.
Haberimizin ardından yıkım gerçekleştirildi
Gündeme taşıdığımız metruk yapılar, haberimizin ardından belediye ekipleri tarafından yıkıldı. İş makineleriyle gerçekleştirilen çalışmada yan yana bulunan 3 metruk yapı kaldırıldı.
Yıkımla birlikte mahalle sakinlerinin hem güvenlik hem de görüntü kirliliği nedeniyle şikâyetçi olduğu yapılar ortadan kaldırılmış oldu.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı
Erasmus+ kapsamında yürütülen "Eğitim Perspektifinden Yetişkin Romanların İhtiyaçlarının Anlaşılması" projesinin ikinci ulusötesi toplantısı Eskişehir'de gerçekleştirildi.
1 ay öncePorsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti
Eskişehir'in simgelerinden Porsuk Çayı'nın Sümer Mahallesi'nden geçen bölümünde su yüzeyinde biriken plastik şişe, ambalaj ve karton bardaklar çevre kirliliğine neden oldu.
1 ay önceKaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı
Eskişehir kent merkezinde kaldırıma park edilen bir otomobil, yayaların geçişini engelledi. Vatandaşlar, özellikle engelli bireyler, yaşlılar ve bebek arabası kullanan aileler için tehlike oluşturan görüntüye tepki gösterdi.
1 ay önce