Arama

Kapağı açık bırakılan elektrik panosu tehlike saçıyor

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde bir inşaata ait kapağı açık bırakılan ve kabloları dışarı sarkan elektrik panosu, özellikle çocuklar ve yayalar için tehlike oluşturuyor.

10/08/2026 11:19 | Son Güncelleme : 25/09/2026 01:13 | Okunma Sayısı : 150 | Enes Atkan


Kapağı açık bırakılan elektrik panosu tehlike saçıyor

Eskişehir'de devam eden bir inşaat çalışmasında kullanılan elektrik panosunun kapağının açık ve kablolarının korumasız şekilde bırakılması çevredeki vatandaşları tedirgin etti.

Odunpazarı ilçesine bağlı Boyacılar Sokak üzerinde devam eden inşaat çalışmasında kullanılan elektrik panosunun kapaklarının tamamen açık olduğu görüldü. Panonun içerisindeki elektrik aksamı ile çevresindeki kabloların herhangi bir koruma olmadan dışarıda bulunması dikkat çekti.

Özellikle çocuklar için risk oluşturuyor

Sokaktan geçen vatandaşların kolaylıkla ulaşabileceği noktada bulunan elektrik panosu, özellikle bölgede oyun oynayan çocuklar açısından ciddi risk oluşturuyor.

 

Çevre sakinleri, herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan önce açık bırakılan panoyla ilgili gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasını bekliyor.

AW764317_03-i6a7989bccedb2.jpg

Etiketler : Eskişehir Odunpazarı ElektrikPanosu BoyacılarSokak İnşaat Güvenlik
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Erasmus+ kapsamında yürütülen "Eğitim Perspektifinden Yetişkin Romanların İhtiyaçlarının Anlaşılması" projesinin ikinci ulusötesi toplantısı Eskişehir'de gerçekleştirildi.

1 ay önce
Porsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti

Porsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti

Eskişehir'in simgelerinden Porsuk Çayı'nın Sümer Mahallesi'nden geçen bölümünde su yüzeyinde biriken plastik şişe, ambalaj ve karton bardaklar çevre kirliliğine neden oldu.

1 ay önce
Kaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı

Kaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı

Eskişehir kent merkezinde kaldırıma park edilen bir otomobil, yayaların geçişini engelledi. Vatandaşlar, özellikle engelli bireyler, yaşlılar ve bebek arabası kullanan aileler için tehlike oluşturan görüntüye tepki gösterdi.

1 ay önce
Yorumlar