Arama

Şehir merkezinde iguanayla yürüdü, görenler dönüp bir daha baktı

Eskişehir'de evcil iguanasıyla şehir merkezinde yürüyüş yapan Yasin Yılmaz, vatandaşların ve özellikle çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Renkli anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

03/08/2026 16:38 | Son Güncelleme : 18/09/2026 00:38 | Okunma Sayısı : 146 | Enes Atkan


Şehir merkezinde iguanayla yürüdü, görenler dönüp bir daha baktı

Eskişehir'de yaşayan Yasin Yılmaz, evcil iguanasıyla şehir merkezinde yaptığı yürüyüş sırasında ilginç görüntülere sahne oldu. Omzunda ve kucağında taşıdığı iguanayı gören vatandaşlar şaşkınlık yaşarken, çocuklar hayvana yakından ilgi gösterdi.

Arkadaşına cep telefonu kamerasıyla kendisini kaydettiren Yılmaz, yürüyüş boyunca yaşanan anları görüntüledi. Özellikle çocuklar iguananın yanına gelerek hayvanı yakından inceleme ve sevme fırsatı buldu.

Son derece uysal olduğunu belirttiği iguanasını çocuklarla buluşturan Yılmaz, vatandaşlardan gelen şaşkın bakışlar ve merak dolu sorularla sık sık karşılaştığını ifade etti.

 

Şehir merkezinde yaşanan renkli anlar cep telefonu kamerasına yansırken, iguanaya gösterilen yoğun ilgi dikkat çekti.

AW759949_01-i6a709a12dcf34.jpg

Etiketler : Eskişehir İguana EvcilHayvan ŞehirMerkezi Çocuklar YasinYılmaz
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Erasmus+ kapsamında yürütülen "Eğitim Perspektifinden Yetişkin Romanların İhtiyaçlarının Anlaşılması" projesinin ikinci ulusötesi toplantısı Eskişehir'de gerçekleştirildi.

1 ay önce
Porsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti

Porsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti

Eskişehir'in simgelerinden Porsuk Çayı'nın Sümer Mahallesi'nden geçen bölümünde su yüzeyinde biriken plastik şişe, ambalaj ve karton bardaklar çevre kirliliğine neden oldu.

1 ay önce
Kaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı

Kaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı

Eskişehir kent merkezinde kaldırıma park edilen bir otomobil, yayaların geçişini engelledi. Vatandaşlar, özellikle engelli bireyler, yaşlılar ve bebek arabası kullanan aileler için tehlike oluşturan görüntüye tepki gösterdi.

1 ay önce
Yorumlar