Arama

Yılmaz Büyükerşen’in acı günü: Kardeşi Güzin Büyükerşen hayatını kaybetti

Önceki dönem Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in kardeşi Güzin Büyükerşen hayatını kaybetti. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, yayımladığı taziye mesajında Büyükerşen ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

18/08/2026 11:59 | Son Güncelleme : 02/10/2026 17:48 | Okunma Sayısı : 169 | Enes Atkan


Yılmaz Büyükerşen’in acı günü: Kardeşi Güzin Büyükerşen hayatını kaybetti

Önceki dönem Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in kardeşi Güzin Büyükerşen hayatını kaybetti.

Güzin Büyükerşen’in vefatının ardından Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce de sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayımladı.

Başkan Ünlüce, mesajında Yılmaz Büyükerşen ve ailesine başsağlığı dileklerini ileterek, “Kıymetli Hocamız Yılmaz Büyükerşen’in sevgili kardeşi Güzin Büyükerşen’i kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Merhumeye Allah’tan rahmet, başta değerli Hocamız Yılmaz Büyükerşen olmak üzere ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

ayşe başkan tivit-i6a841f2600eb2.jpg

Etiketler : Eskişehir YılmazBüyükerşen GüzinBüyükerşen AyşeÜnlüce EskişehirBüyükşehirBelediyesi TaziyeMesajı
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Erasmus+ kapsamında yürütülen "Eğitim Perspektifinden Yetişkin Romanların İhtiyaçlarının Anlaşılması" projesinin ikinci ulusötesi toplantısı Eskişehir'de gerçekleştirildi.

2 ay önce
Porsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti

Porsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti

Eskişehir'in simgelerinden Porsuk Çayı'nın Sümer Mahallesi'nden geçen bölümünde su yüzeyinde biriken plastik şişe, ambalaj ve karton bardaklar çevre kirliliğine neden oldu.

2 ay önce
Kaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı

Kaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı

Eskişehir kent merkezinde kaldırıma park edilen bir otomobil, yayaların geçişini engelledi. Vatandaşlar, özellikle engelli bireyler, yaşlılar ve bebek arabası kullanan aileler için tehlike oluşturan görüntüye tepki gösterdi.

2 ay önce
Yorumlar