Arama

Eskişehir'de jandarma ekipleri Cumhuriyet Bayramı'nı öğrencilerle kutladı

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Çukurhisar İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle sınıfları süsledi.

29/10/2026 10:54 | Son Güncelleme : 29/10/2026 11:59 | Okunma Sayısı : 26 | Esra Yavuz


Eskişehir'de jandarma ekipleri Cumhuriyet Bayramı'nı öğrencilerle kutladı

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 103. yıl dönümü dolayısıyla Tepebaşı ilçesinde bulunan Çukurhisar İlkokulu'nu ziyaret etti. Jandarma personeli, öğrencilerle birlikte sınıfları Türk bayrakları ve çeşitli süslerle donatarak Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldı.

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen etkinlik, 28 Ekim 2026 tarihinde saat 09.00 ile 11.00 arasında gerçekleştirildi. Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde bulunan Çukurhisar İlkokulu'nun 1-A ve 1-B sınıflarını ziyaret eden ekipler, öğrencilerle bir araya gelerek bayram hazırlıklarına eşlik etti.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen ziyarette jandarma personeli ve öğrenciler, sınıfların süslenmesi için birlikte çalıştı. Türk bayrakları ve çeşitli süslerle hazırlanan sınıflarda öğrenciler, jandarma ekipleriyle vakit geçirme fırsatı buldu.

Etkinlik sırasında öğrencilere jandarma mesleğini tanıtmak amacıyla "Tim Jandarma" adlı çizgi film ve video izletildi. Böylece öğrencilerin jandarma personelinin görevleri hakkında bilgi edinmesi sağlandı.

Yaklaşık iki saat süren programda jandarma ekipleri, 1-A ve 1-B sınıflarındaki öğrencilere çeşitli hediyeler de dağıttı. Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen ziyaret, öğrenciler ve jandarma personelinin birlikte gerçekleştirdiği sınıf süsleme etkinlikleri ve hediye dağıtımıyla tamamlandı.

AW820762_03-i6ae2fbef6ef57.jpg

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Erasmus+ kapsamında yürütülen "Eğitim Perspektifinden Yetişkin Romanların İhtiyaçlarının Anlaşılması" projesinin ikinci ulusötesi toplantısı Eskişehir'de gerçekleştirildi.

2 ay önce
Porsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti

Porsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti

Eskişehir'in simgelerinden Porsuk Çayı'nın Sümer Mahallesi'nden geçen bölümünde su yüzeyinde biriken plastik şişe, ambalaj ve karton bardaklar çevre kirliliğine neden oldu.

2 ay önce
Kaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı

Kaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı

Eskişehir kent merkezinde kaldırıma park edilen bir otomobil, yayaların geçişini engelledi. Vatandaşlar, özellikle engelli bireyler, yaşlılar ve bebek arabası kullanan aileler için tehlike oluşturan görüntüye tepki gösterdi.

2 ay önce
Yorumlar

ad image