Arama

Eskişehir'de sağanak yağış bekleniyor: Sıcaklıklar düşecek

Eskişehir'de gün boyunca aralıklı yağmur ve sağanak bekleniyor. Sıcaklıkların mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

29/10/2026 11:00 | Son Güncelleme : 29/10/2026 11:58 | Okunma Sayısı : 21 | Esra Yavuz


Eskişehir'de sağanak yağış bekleniyor: Sıcaklıklar düşecek

Eskişehir'de havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü yağışlı geçmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde hafif yağmurun etkili olacağı kentte, öğleden sonra yağışların sağanak şeklinde devam edeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının ise mevsim normallerinin altında kalması öngörülüyor.

Meteorolojik tahminlere göre Eskişehir genelinde sabah saatlerinde aralıklı hafif yağmur görülecek. Öğle saatlerinden itibaren yağışların aralıklarla devam etmesi ve bazı bölgelerde sağanak şeklinde etkili olması bekleniyor. Kent genelinde gün boyunca parçalı ve çok bulutlu bir havanın hâkim olacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında seyretmesi beklenirken rüzgârın kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği öngörülüyor. Eskişehir için güncel bir meteorolojik uyarı bulunmuyor.

İlçelerde beklenen en yüksek hava sıcaklıkları da belli oldu. Günün en yüksek sıcaklığının 19 dereceyle Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinde ölçülmesi bekleniyor. En düşük en yüksek sıcaklık tahmini ise 11 dereceyle Mihalıççık ilçesi için yapıldı.

Kent merkezinde bulunan Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde hava sıcaklığının 16 dereceye ulaşacağı tahmin ediliyor. Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinin diğer bölgelere göre daha ılık, Mihalıççık ilçesinin ise daha serin bir gün geçirmesi bekleniyor.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Uluslararası Erasmus+ toplantısı Eskişehir'de yapıldı

Erasmus+ kapsamında yürütülen "Eğitim Perspektifinden Yetişkin Romanların İhtiyaçlarının Anlaşılması" projesinin ikinci ulusötesi toplantısı Eskişehir'de gerçekleştirildi.

2 ay önce
Porsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti

Porsuk Çayı'ndaki çöp kirliliği tepki çekti

Eskişehir'in simgelerinden Porsuk Çayı'nın Sümer Mahallesi'nden geçen bölümünde su yüzeyinde biriken plastik şişe, ambalaj ve karton bardaklar çevre kirliliğine neden oldu.

2 ay önce
Kaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı

Kaldırımı otomobille kapattı, yayalar yola inmek zorunda kaldı

Eskişehir kent merkezinde kaldırıma park edilen bir otomobil, yayaların geçişini engelledi. Vatandaşlar, özellikle engelli bireyler, yaşlılar ve bebek arabası kullanan aileler için tehlike oluşturan görüntüye tepki gösterdi.

2 ay önce
Yorumlar

ad image